17.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Cum se simte Nikita, după ce a fost bătută cu bestialitate de un grup de bărbați. Vedeta nu se poate ridica din pat: „A venit salvarea acasă”

Publicat peDupă ce a fost bătută în Centrul Vechi al Capitalei , Nikita este imobilizată la pat și nu se poate deplasa nici măcar pentru a merge la INML ca să-și scoată un certificat medico-legal. Vedeta acuză autoritățile că nu își fac treaba.

Zilele trecute, Nikita a primit o vizită mult așteptată din partea unui prieten din Franța, iar împreună au decis să facă o plimbare pe străzile Capitalei. Întâlnirea lor a avut un sfârșit la care nimeni nu s-ar fi așteptat, cei doi ajungând să fie atacați de un grup de bărbați care i-au jefuit și i-au bătut în plină stradă.

Vedeta a ajuns de urgență la spital, la fel și prietenul, iar acum trece prin clipe și mai grele. Nikita a dezvăluit că este imobilizată la pat și nu se poate mișca, lucru care o împiedică să ajungă la INML pentru a-și scoate un certificat medico-legal.

Citește și: Nikita, bătută cu pumnii și picioarele în Centrul Vechi din București: „M-a pus jos. M-au lăsat fără…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri