1.8 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Cum te poţi angaja la primărie, la şcoală sau în spitale, chiar dacă nu ai facultate? Lista de documente necesare pentru înscrierea la concurs

Publicat peMai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de primării, spitale și unități de învățământ din Prahova. Iată cum te poți angaja la primărie, la școală sau în spital, chiar dacă nu ai facultate!

Locurile de muncă scoase la concurs figurează în Ploiești, Dumbrăveni, Bănești, Câmpina, Slănic, Bușteni și Vălenii de Munte. Cei care doresc să se angajez la primărie, la școală sau în spitale, o pot face chiar dacă nu au o facultate terminată, însă doar pe anumite posturi. De menționat este faptul că nu toate posturile sunt pentru cei care nu au studii superioare.

Mai multe detalii cu privire la posturile vacante scoase la concurs au fost postate pe site-ul posturi.gov.ro.

Colegiul Naţional „Alexandru loan Cuza” Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, în cadrul Secției recuperare, medicină fizică și balneologie, pentru funcțiile contractuale următoare:

 • asistent medical principal PL (generalist) – carte de identitate și diploma de specialitate.
 • asistent medical PL (generalist) – carte de identitate și diploma de specialitate.

Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de analist programator (carte de identitate și diploma de specialitate).

Primăria Comunei Dumbrăvești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic. (carte de identitate și diploma cu ultima școală absolvită)

Comuna Bănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier debutant în cadrul Compartimentului Administrarea Domeniului Public și Privat (carte de identitate și diploma de specialitate).

Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (1 an sau până la revenirea titularului la post), a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitor (carte de identitate și diploma de specialitate).

Liceul Teoretic „Șerban Vodă”, Slănic, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor 2 norme, 2 posturi.

Liceul Tehnologic Energetic, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de 0,5 normă îngrijitor.

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (C.P.P.I.) Bușteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 • expert-consultant IA -1 post (carte de identitate și diploma de specialitate).
 • referent IA -1 post (carte de identitate și diploma de specialitate).

Liceul Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu”, Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție,  vacante, de administrator de patrimoniu.

Spitalul Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de kinetoterapeut, în cadrul Laboratorului recuperare, medicină fizică și balneologie (carte de identitate și diploma de specialitate).

Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de supraveghetor noapte (carte de identitate și diplomă cu ultima școală absolvită).

Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de supraveghetor noapte (carte de identitate și diplomă cu ultima școală absolvită).

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitoare, cu activitate la Laboratorul de analize medicale, Laboratorul de radiologie și imagistică medicală, Compartimentul de recuperare medicină fizică și balneologie. Acte necesare: carte de identitate și diploma de specialitate

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (C.P.P.I.) Bușteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 • administrator I, în cadrul C.P.P.I. Bușteni, Compartimentul administrativ, incintă, întreținere generală, reciclare (carte de identitate și diploma de specialitate).
 • muncitor calificat I (bucătar), în cadrul C.P.P.I. Bușteni, Compartimentul administrativ, activități de cazare, sector alimentar (carte de identitate și diploma de specialitate).

Școala Gimnaziala, comuna Berceni, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an a funcției contractuale de execuţie vacante, de bibliotecar – 0,50 normă.

Şcoala Gimnazială „Sfinţii Împăraţi” din comuna Balta Doamnei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de femeie de serviciu (carte de identitate și diplomă cu ultima școală absolvită).

Școala Gimnazială „George Emil Palade” Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 • îngrijitoare; (carte de identitate și diploma de specialitate)
 • muncitor întreținere (carte de identitate și diplomă cu ultima școală absolvită).

Sanatoriul Balneoclimateric de Copii, Bușteni, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • maseur (carte de identitate și diploma de specialitate)
 • referent specialist achiziții (carte de identitate și diploma de specialitate)
 • asistent balneofiziokinetoterapie (carte de identitate și diploma de specialitate)Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri