9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Cum trăiește Elon Musk, după spusele partenerei, Grimes. „Oamenii ne pozau și nu aveam siguranță și intimitate deloc”

Publicat pe


Se pare că degeaba are miliarde în conturi, că Elon Musk preferă să nu aibă un stil de viață pe care un miliardar s-ar cuveni să-l aibă.

Potrivit news 18, partenera sa, artista britanică Grimes, a declarat că pe vremea când locuiau împreună, cei doi au avut o perioadă când, timp de opt zile au mâncat unt de arahide.

Grimes, despre Elon Musk: „Nu trăiește ca un miliardar. Am dormit chiar și pe o saltea găurită pentru că nu a vrut să cumpere una nouă”

Grimes povestește, potrivit sursei citată, că nu doar că Elon Musk nu trăiește ca un miliardar, ci are momente când trăiește chiar la limita sărăciei.

Citește și:Cum ajută Elon Musk în criza din Ucraina în timpul războiului declanșat de Rusia. Magnatul și-a oferit imediat sprijinul

Aceasta precizează că au locuit într-o casă ce valorează 40 de mii de dolari și că nu s-a simțit deloc în siguranță acolo.

În plus, aceasta a mai precizat că vecinii îi fotografiau mereu și nu aveau niciun fel de sistem de securitate.

Artista a mai povestit, mai în glumă, mai în serios, că a fost nevoită să doarmă pe o saltea găurită pentru că acesta nu a vrut să cumpere una nouă.

Citește și:Elon Musk s-a despărțit de iubita lui cu 17 ani mai tânără, care i-a dăruit un copil. Ea voia să fie prima care va locui pe Marte

Nu trăiește deloc precum un miliardar. Dimpotrivă, câteodată trăiește chiar la limita sărăciei. Spre exemplu, când locuiam în Los Angeles, în casa lui, am observat că este o gaură în saltea.

Atunci i-am zis să cumpere o saltea nouă și el mi-a sugerat să o aduc pe a mea, de la mine de acasă. Nu a dorit să cumpere una nouă, spune Grimes, potrivit sursei citată.

De altfel, artista își amintește că nu i-a plăcut deloc să locuiască în casa lui. Nu mi-a plăcut să locuiesc în casa lui de 40 de mii de dolari. Nu avea niciun fel de siguranță și vecinii ne filmau tot timpul. M-am simțit ca și cum eram prinsă între două lumi, a mai precizat Grimes.

Cum se înțelege Andreea Marin cu foștii soți, chiar și după divorțuri…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri