0.2 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

”Dacă îl prind în fața mea îi pun botox în obraji”, comentariul pe Facebook care l-a costat pe un român 15.000 de lei

Publicat peSambata, 12 Noiembrie 2022, ora 21:50

128 citiri

Daniel Gașpar, un cunoscut protestatar din vestul țării, a fost condamnat printr-o decizia a Judecătoriei Arad la amendă penală în valoare de 15.000 de lei, fiind găsit vinovat pentru ultraj judiciar.

Bărbatul a ajuns în fața instanței după un comentariu amenințător postat pe Facebook la adresa judecătorului care a decis internarea sa într-un sanatoriu.

Potrivit rechizitoriului protestatarul, deranjat de decizia judecătorului, i-a trimis acestuia un mesaj amenințător care cuprindea textul: ”Handicapatule! Ești bărbat, nu glumă, te aștept la pavilionul 27 că am pat pentru tine, să te cunosc mai bine!”, a făcut o captură de ecran pe care ulterior a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Individul nu s-a oprit aici cu amenințările, postând ulterior o serie de comentarii asemănătoare, într-un schimb de replici cu alt utilizator de Facebook

”dacă îl prind în fața mea îi pun Botox în obraji!”, ”(…) dințișorii o să îi pice din păcate dacă dau de el!”

”are nevoie de Delma să nu îl usture de la prea mult frecuș în dos.

Și Rama merge!

Îi trimit eu Latta suedeză și o plăcuță ptr dințișori

Păi dințișorii o să îi pice din păcate dacă dau de el!”

Considerându-se amenințat, judecătorul timișorean a făcut plângere penală pentru ultraj judiciar, astfel Gașpar a ajuns să fie judecat în libertate pentru această faptă.

Judecătoria Arad s-a pronunțat pe 1 noiembrie 2022 în dosar și a decis ca Daniel Gașpar să fie condamnat la 15.000 de lei amendă penală.

Daniel Gașpar este un cunoscut protestatar față de restricțiile impuse de autorități în timpul pandemiei de COVID-19, fiind cunoscut drept timișoreanul anti-mască.

Acesta l-a amenințat și pe Raed Arafat, în urma acestor amenințări fiind internat prin decizia instanței într-un spital de psihiatrie, până la ameliorarea stării de sănătate.

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri