20.4 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Dan Diaconu acuză conducerea primăriei că ”fentează” din nou consilierii locali: Ai spune că Timișoara e în stare de urgență continuă

Publicat pe


Cu doar două ore înainte de cea de a doua ședință de plen “de îndată” convocată de conducerea Primăriei Timișoara în această lună, consilierul local liberal Dan Diaconu reacționează și spune că nu știe, din nou, ce are de votat. Deși a aflat o listă cu proiectele propuse la vot, el afirmă că nu a primit nici la momentul postării de pe Facebook textele acestor proiecte.

Executivul Primăriei a convocat pentru astăzi, de la ora 17.00, un nou plen  “de îndată” a Consiliului Local. Consilierul PNL Dan Diaconu se plânge că, din nou, nu ştie ce are de votat, neprimind textele proiectelor.

„Gata. Avem proiecte. Câteva sute de pagini de citit și câteva zeci de acte normative de analizat. Dar … mai sunt 3 ore … timp suficient. (…) A mai trecut o oră. Drive-ul e tot gol. E trecut de ora 13.00. Am fost convocați în ședinta de îndată a Consiliului Local pentru ora 17.00. 10 puncte pe ordinea de zi. Pentru niciunul nu avem acces la proiecte. E al doilea plen de îndată din această lună. Ai spune că Timișoara e în stare de urgență continuă”, scrie Diaconu.

El prezintă și cadrul legislativ care reglementează problema plenurilor de îndată.

”Codul Administrativ: În caz de forţă majoră şi/sau de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor comunei, ai oraşului sau ai municipiului … convocarea acestuia pentru şedinţa extraordinară, prin excepţie de la prevederile alin. (3) lit. b), se face de îndată”, conform lui Diaconu.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri