10.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Dan Negru, INTRIGAT de prețul urzicilor din supermarketuri. Pentru că Arghezi spunea: „România nu e o țară, e o afacere”

Publicat pe


Dan Negru s-a arătat intrigat de prețul urzicilor românești pe care le-a găsit într-un mare lanț de supermarketuri. Prezentatorul TV a transmis, prin intermediul unui meseaj postat pe Facebook, că suma cerută i se pare cam mare.

„«Urzica astupă foamea săracului»” era proverbul. Am găsit urzici românești la 20 lei juma de kilogram. Adică vreo 7 euro/kg. Pentru că Arghezi spunea: «România nu e o țară, e o afacere»”, a scrie el pe rețeaua de socializare.

Însă, urmăritorii săi l-au contrazis, spunându-i că aceste tip de plantă comestibilă se găsește peste tot, în natură, și nu necesită decât efortul de a fi culeasă. Sau că, oricum, în piețe sunt mult mai ieftine. Iată câteva comentarii:

  • „La țărani este mult mai ieftin. Acum depinde de unde le iei, jumătate dacă le alegi le poți arunca. Așa că se iau și ele din surse mai sigure, adică sa le culegi tu. Oricum, contează locul de unde sunt culese”;
  • „Urzici sunt pe…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri