10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Dan Vîlceanu anunță că va demisiona din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene

Publicat pe


Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat, sâmbătă, că intenţionează să-şi prezinte demisia din funcţia de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene.

„În zilele următoare, când voi avea posibilitatea să am o discuţie cu domnul Nicolae Ciucă, aş vrea, în urma acestei discuţii, să-mi înaintez demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene având în vedere faptul că am plecat într-o echipă care, (…) ca orice echipă, se baza şi pe încredere (…). Sunt convins că, la momentul ăsta, nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi de coeziune de care e nevoie într-o echipă guvernamentală, aşa că voi avea o discuţie cu domnul prim-ministru şi voi face acest gest”, a afirmat Vîlceanu, la sediul PNL.

El a precizat că şi-a înaintat şi demisia din funcţia de secretar general al PNL.

Florin Cîțu și-a anunțat sâmbătă demisia de la conducerea PNL, el precizând că și-a înregistrat demisia la partid, deși ar fi vrut să și-o prezinte în fața colegilor din Biroul Executiv, dar aceștia nu au venit la ședință.Sursa: economedia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri