11.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Dancing on Ice – Vis în doi, 12 martie 2022. Ruby a vorbit despre accidentarea de la antrenamente. Nu mai poate intra pe gheață

Publicat peCântăreața Ruby a avut parte de un moment greu la antrenamente, unde s-a accidentat. Aceasta a crezut că este ceva minor, însă situația arată mult mai grav. Iată ce declarații a făcut artista în acest sens.

Ruby s-a accidentat la antrenamentele Dancing on Ice – Vis în doi 2022. Ce spune

Ruby este foarte supărată că nu a mai putut merge la antrenamentele de la Dancing on Ice – Vis în doi 2022, ba chiar se teme că nu va mai putea dansa săptămâna viitoare.

Iată ce a declarat Ruby:

„Vreau si eu să dansez acolo, nu am crezut că e grav. Mă îngrijorează că nu pot intra săptămâna viitoare. Doamne ajută să mă fac bine până sâmbătă. Toată bucuria vine de la oamenii ăștia”, spune Ruby.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice – Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice – Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice – Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice – Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% – juriu, 50% – telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice – Vis în doi, 12 martie 2022. Sore și Grațiano Dinu au impresionat juriul cu dansul excepțional de pe ghe…
Dancing on Ice – Vis în doi, 12 martie. Iulia Albu și partenerul ei de emisiune, Marian Prisacaru, au avut parte de neîn…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri