29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Dancing on Ice – Vis în doi 2022. Cum s-au descurcat Oase, Cătălin Cazacu, Iulia Albu și Ruby la primele antrenamente

Publicat peDancing on Ice – Vis în doi a adus momente spectaculoase de patinaj artistic pe micile ecrane ale telespectatorilor. Oase, Ruby, Iulia Albu, Cătălin Cazacu și Jean Gavril au fost primele vedete care au reușit să impresioneze juriul cu mișcările lor senzaționale.

Publicul s-a bucurat din plin de prestațiile impecabile ale vedetelor și a așteptat cu nerăbdare clasamentul primei ediții. Deși celebritățile s-au descurcat de minune în prima etapă a emisiunii de dans pe gheață, puțini sunt cei care știu că antrenamentele au fost extrem de dificile pentru echipele din competiție.

Citește și: Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Dans caritabil al unor patinatoare ucrainene. Cât de bine s-au descurcat cele două

Participanții au avut parte de multe căzături, chiar și de accidentări care nu au fost difuzate la televizor. Oase, Cătălin Cazacu și Ruby sunt cei care s-au dezechilibrat de cele mai multe ori și au făcut contact cu gheața.

Cum au decurs primele antrenamente de la Dancing on Ice – Vis în doi

Primele repetiții de pe patinoar au fost unele extrem de dificile pentru Oase, Ruby, Iulia Albu, Cătălin Cazacu și Jean Gavril, primele vedete care „au spart gheața” sâmbătă seara, de la 20.00. Prima ediție a show-ului de dans pe gheață a fost unul memorabil, însă celebritățile au muncit din greu pentru a ajunge la un astfel de rezultat.

Căzăturile, replicile savuroase și momentele de tensiune au fost prezente pe tot parcursul antrenamentelor. Deși a fost foarte greu să învețe anumite mișcări, concurenții nu au renunțat la gândul de a participa.

„Numai de 7 ori am cazut azi. (…) Îmi place! Sunt concentrat”, a spus Cătălin Cazacu în timpul repetițiilor.

Citește și: Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Irina Fodor a „strălucit” într-o rochie extrem de provocatoare. Cât de bine arată

„M-a trecut Andreea prin toată materia, iar cele șase zile de antrenamente de până acum s-au așezat cum trebuie”, a mărturisit Ruby.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% – juriu, 50% – telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice – Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Decolteul abisal cu care Elwira Petre și-a surprins fanii. Ipostaza în care foarte puține persoane au putut să o vadă…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri