9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Dani Alves, mărturie în lacrimi în fața judecătorilor la procesul în care este acuzat de agresiune sexuală: „Nu a spus niciodată să mă opresc!”

Publicat pe


Dani Alves a depus mărturie la Curtea de Apel din Barcelona. Fostul internațional a fost acuzat de agresiune sexuală în urma cu mai bine de un an, Dani Alves a fost închis pe 20 ianuarie 2023, iar de atunci se află în închisoare, scrie GSP.

Dani Alves FOTO: EPA

Alves este acuzat că a agresat sexual o tânără într-o discotecă din Barcelona, iar luni a început procesul său, după ce și-a schimbat declarația asupra faptelor. După audierea martorilor și a presupusei victime, miercuri a fost rândul lui Alves să își prezinte versiunea.

Fostul internațional brazilian, este judecat pentru viol și riscă o pedeapsă de 9 ani de închisoare. Alves a deschis în fața judecătorilor cu lux de amănunte seara în care ar fi avut loc evenimentele.

Acesta a povestit că ar fi ieșit în oraș cu câțiva prieteni alături de care a luat prânzul și unde au consumat alcool. Alves a povestit că acolo se aflau câteva femei, inclusive presupusa…Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri