12.9 C
București
vineri, 17 mai 2024

Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea, după ce a fost prins conducând cu o viteză de peste 170 km/h

Publicat pe


Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, a câștigat procesul împotriva poliției din Vrancea, pe care l-a deschis după ce a fost prins conducând cu o viteză foarte mare.

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), deși a fost prins în județul Vrancea circulând cu peste 170 km/h. Incidentul a avut loc în urmă cu un an și jumătate. 

La momentul respectiv, polițiștii i-au reținut permisul pentru 90 de zile, iar fostul șef al DIICOT a avut chiar și un episod de conflict cu forțele de ordine.

Recomandare din top articole

Ulterior, acesta a contestat măsura luată de oamenii legii, iar acum Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea.

”Tribunalul notează că, într-adevăr, buletinul de verificare metrologică atestă că aparatul cinemometru este corespunzător din punct de vedere tehnic și fără a reconsidera propria practică în…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri