17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

Daren Cahill, cu sufletul alături de Simona Halep / Ce a transmis fostul antrenor al sportivei după încheierea procesului de trei zile de la TAS

Publicat peÎn ultimele trei zile, Simona Halep a fost audiată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în cazul de dopaj în care este implicată, după ce a fost găsită dopată cu Roxadustat la US Open 2022. Sportiva a fost suspendată patru ani din tenis la decizia ITIA, iar acum a avut ocazia să își arate nevinovăția.

După a treia zi de audieri, tenismena a declarat că nu știe când va primi verdictul de la TAS, însă de această dată a putut să-și prezinte apărarea.

„Încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu n-am dopat vreodată”, a transmis Simona Halep, după ultima zi audieri.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, în continuare alături de sportivă

După cele trei zile în care a putut să își arate nevinovăția în cazul de dopaj în care este implicată, Simona Halep a ținut să le mulțumească…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri