16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

De ce a ajuns Traian Băsescu de URGENŢĂ la spital, în străinătate! Familia a spus totul

Publicat pe


Traian Băsescu se confruntă cu grave probleme de sănătate, din cauza cărora a ajuns la spital. Conform unor surse, fostul preşedinte al României a fost internat la Paris, dar apropiaţii susţin că bărbatul de 70 de ani a mers la o unitate medicală din Bruxelles.

Cel mai probabil, Băsescu a suferit un atac de panică, în urma deciziei ÎCCJ, conform căreia fostul şef de stat a fost colaborator al Securităţii.

Stă într-un apartament din Bruxelles

Traian Băsescu nu a participat la lucrările plenului, probabil a lucrat doar în comisii. Surse politice susţin că miercuri i s-ar fi făcut rău după ce a aflat verdictul. Membrii familiei Băsescu susţin că preşedintele este bine și că se afla în acest moment tot la Bruxelles, în apartamentul său.

Colaboratorii lui l-ar fi condus la spital cu suspiciunea de AVC, doar că această suspiciune a fost infirmată, iar fostul preşedinte cel mai probabil ar fi suferit un atac de panică.

ÎCCJ: Băsescu a făcut poliţie politică

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut, miercuri, decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian, împotriva Sentinţei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian împotriva Încheierii de amânare a pronunţării, din data de 05 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian”, a transmis ÎCCJ.

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri