24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

De ce comasarea alegerilor e „antidemocratică”. Fritz (USR): Nu poți să schimbi data alegerilor în funcție de cum avantajează un partid sau altul. Regulile jocului trebuie să fie la fel pentru toată lumea și să decidă cetățenii (VIDEO)

Publicat peDominic Fritz, primarul USR al Timișoarei, a declarat că o eventuală comasare a unor alegeri ar fi „antidemocratică” deoarece nu e corect să schimbi regulile jocului și să modifici data unor alegeri doar pentru a fi avantajate anumite partide în detrimentul altora. Regulile trebuie să fie aceleași pentru toată lumea și românii să decidă de cine vor să fie reprezentați, a punctat acesta. Fritz a mai reproșat faptul că PSD și PNL fac strategii de campanie în vreme ce românii suferă tot mai mult din cauza prețurilor.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

Fritz (USR): Prețurile cresc și PSD și PNL vorbesc de comasare

„Aș vrea să remarc că de două săptămâni se aruncă în spațiul public tot felul de discuții, variante, candidați și nimeni nu mai vorbește despre așteptările românilor, care sunt problemele acestei țări și care sunt soluțiile pe care…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri