16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

De ce generația Z vrea nunți mult mai ieftine. „Nu au fost nici domnișoare de onoare, nici cavaler de onoare. Nu a existat nicio petrecere de după, niciun toast, niciun discurs”

Publicat pe



Tinerii nu consideră că nunțile ar trebui să coste o avere, de aceea cuplurile care își oficializează relația organizează evenimente mai mici și mai accesibile.

Din ce în ce mai mulți tineri preferă nunțile accesibile

Înainte ca nunțile să devină evenimente sociale importante, cuplurile care se căsătoreau în anii `40 sau `50 organizau nunți simple, precum o ceremonie într-o biserică urmată de o recepție,  sau alegeau să organizeze evenimentul acasă, în prezența unui preot, urmat de o mică petrecere. După ce a apărut comunicare în masă, oameni au fost expuși la o viziune despre cum ar trebui să arate o nuntă.

Multe cupluri cântăresc varianta de a folosi bani ca să organizeze o nuntă sau pentru a investi în ceva mai important, precum o locuință. Există cazuri în care cuplurile apelează la credite pentru organizare nunții, fiind influențați de apropiați care invocă faptul că acest eveniment este unic în viață și este…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri