11.6 C
București
luni, 20 mai 2024

De ce iese prăjitura prea uscată? Trucuri pentru un desert perfect

Publicat pe


Dar nicidecum un chec sau un pandișpan nu ar trebui să fie uscat. Iar dacă așa a ieșit, oare de ce?

Cu siguranță din cauza ingredientelor folosite sau a cantității acestora, transmite cumvaplace.ro. Și să le luăm pe rând!

  • Ați folosit prea multă făină. Povestea aceea cu făină cât cuprinde nu funcționează la patiserie. Făina se cântărește, nu este recomandat nici măcar să folosim genericul termen de 1 cană. Dacă urmăriți rețete pe diverse site-uri online și aveți cantitățile în acest tip de gramaj, să știți că este o măsură specifică, nicidecum o cană oarecare de cafea sau ceai. Iar dacă aveți tendința de a presa făina din cană, cu siguranță veți avea mai mult decât vă trebuie!
  • Ați folosit altă făină decât este recomandat000 –trei nula, este făină tip 480, cea mai rafinată, cea mai albă și cu cea mai fină granulație. Este recomandată pentru patiserie și prăjituri. Este făina așa…



Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri