8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

De ce regele Charles și soția sa, Camilla, dorm separat. Cei doi trăiesc în case diferite încă de la nuntă

Publicat peDe ce regele Charles și soția sa, Camilla, dorm separat. Chiar dacă acum stau pe același tron împreună, regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla nu au nicio problemă să își petreacă timpul separat. Mai exact, cei doi soți nu dorm împreună. Iată care este motivul, de fapt.

De ce regele Charles și soția sa, Camilla, dorm separat. Ce spune un apropiat al cuplului regal

Noul monarh al Marii Britanii și soția sa au ales să locuiască separat încă din 2005, de când s-au căsătorit. Potrivit presei britanice, miercuri Charles a ales să ia o pauză de la toată agitația care a urmat decesului mamei sale și s-a retras la conacul lui Highgrove, de lângă Londra. Însă Camilla nu și-a însoțit soțul, ci a preferat să meargă la casa Ray Mill, pe care a cumpărat-o în 1996, după despărțirea de primul ei soț, Andrew Parker Bowles.

Un apropiat al cuplului regal a declarat recent pentru The Post:

„Sunt un cuplu extrem de apropiat, nu există tensiuni între ei.

Camilla are camera sa în Highgrove, dar nu stă mai deloc acolo. Când se află amândoi la țară, ea preferă să locuiască la Ray Mill, unde are propria familie aproape. Așa au stat întotdeauna lucrurile între ei doi”

Reședința principală a celor doi soți este Casa Clarence, însă Camilla și-a păstrat locuința de la țară, care are o valoare de 1 milion de dolari. Acolo este locul în care își ține caii și în care îi primește tot timpul încântată pe fiul ei Tom, și pe fiica sa, Laura, alături de cei cinci nepoți.

„Cei doi soți s-au înhămat la un program considerat extrem de aglomerat pentru oricine, cu atât mai mult pentru cineva de peste 70 de ani. Așadar nu e nicio mirare că, atunci când își termină treaba și au vreo pauză de 24 de ore, se duc amândoi în locurile în care se pot relaxa.

În ciuda vieții regale, care vine la pachet cu toată nebunia posibilă, Ray Mill rămâne locul în care Camilla poate merge la supermarket, fără să cauzeze vreun interes special din partea localnicilor, și în care se poate relaxa cu nepoții ei”, a declarat comentatorul regal Joshua Rom, conform sursei citate.

Motivul pentru care regele Charles și regina cosoartă Camilla nu dorm împreună

Casa reginei consoartă se află la 20 de minute distanță de Highgrove și are o importanță deosebită pentru Camilla. Ea a dezvăluit pentru revista Country Life că prețuiește nespus momentele petrecute la Ray Mill pentru simplul fapt că își poate duce liniștită la școală nepoata cea mică, pe Eliza Lopes (14), a cărei mama, Laura, s-a măritat în acea casă.

Însă chiar și atunci când locuiesc sub același acoperiș, regele Charles al III-lea și regina consoartă nu dorm în aceeași cameră. Motivul? Așa impune tradiția regală.

Expertul regal Richard Fitzwilliams afirmă că acest lucru dovedește cât de bine funcționează relația dintre ei.

„Se potrivesc perfect! Sunt ideali unul pentru celălalt! Sunt de vârste apropiate și au același gen de simț al umorului, aceeași atitudine, aceiași prieteni, aceleași interese… și, în același timp, știu amândoi că e OK să-ți dorești puțin timp petrecut de unul singur”, a declarat acesta pentru The Post.

Richard Fitzwilliams consideră că în această perioadă grea pentru rege, Camilla a dovedit că rămâne o femeie puternică de dragul soțului ei, pentru a-l ajuta să fie regele dorit de el.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri