7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Decizia luată de Rangers în privința lui Ianis Hagi, pentru sezonul viitor, după revenirea sa pe gazon

Publicat pe


Ianis Hagi a fost o lungă perioadă departe de gazon, peste un an de zile, din cauza unei accidentări grave petrecute în ianuarie 2022, care a dus la o ruptură a ligamentelor încrucișate de la nivelul genunchiului, pentru român.

Doar 89 de minute a bifat Ianis după revenirea sa pe gazon, pentru că e clar că românul încă nu e la o capacitate fizică maximă. Însă chiar și așa, Rangers a luat o decizie în ce privește viitorul său la club.

Astfel, milocaşul român va avea de recuperat ce a pierdut în perioada cât a fost indisponibil, dar din sezonul următor va fi un om de bază pe Ibrox Park din Glasgow: „Am vorbit cu Ianis şi spunea că a avut o discuţie cu antrenorul şi au făcut un plan, pentru ei că ţin foarte mult la Ianis şi vor să fie unul dintre pionii importanţi sezonul următor”, a declarat Gică Popescu, președintele Farului, dar și cumnatul lui Gică Hagi, pentru televiziunea Orange Sport.

Gică Popescu critică și el selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

Rangers l-a adus pe Hagi în 2020 de la Genk, pentru care au plătit 3,5 milioane de euro.

Se știe faptul că Ianis Hagi nu a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru dubla cu Andorra și Belarus de la debutul preliminariilor EURO 2024, acest lucru ducând la o adevărată polemică în fotbalul românesc.

D.A.

Sursa: spotmedia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri