12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Decizie de ultimă oră luată de șefii de la Antene. Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea și emisiunea ei

Publicat pe


Șefii de la Antene au decis ce se întâmplă cu Gabriela Cristea și emisiunea ei. Vedeta a petrecut timp alături de soțul ei, Tavi Clonda, la Istanbul, urmând să mai meargă împreună într-o vacanță peste hotare, la finalul lunii octombrie, cu ocazia zilei ei de naștere, când va împlini 47 de ani.

Ce se întâmplă cu emisiunea Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a avut o pauză de două luni de la emisiunea ei de la Antena Stars. Însă, ea va prezenta același show, „Mireasa, capriciile iubirii”, pe care șefii de la Antene au păstrat-o în grila de programe pentru această toamnă.

Soțul ei, Tavi Clonda, a dezvăluit că au avut parte de o vacanța de câteva zile pe care au petrecut-o în doi. Vedetele au plecat la Istanbul, fără fiicele lor. Prezentatoarea TV a filmat acolo, alături de echipa sa, noul promo pentru emisiune.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea. Foto: Facebook/ Gabriela Cristea

De ce au evitat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să-și sune fiicele

Tavi Clonda a dezvăluit că el și Gabriela Cristea le-au sunat o singură dată pe fiicele lor în timpul vacanței lor. Artistul a explicat care a fost motivul și a precizat că fetele au rămas în grija mamei lui, la Brașov.

„Am fost singuri timp de zece zile, la Miercurea Ciuc, la o pensiune foarte frumoasă și la Istanbul. Gabi a filmat pentru Mireasă un promo. Am stat trei nopți. Dar am fost mai mult noi doi, fiecare avea programul lui. A fost mai greu fără fete, dar ok până la urmă. Ele au rămas în siguranță, la bunica, la Brașov. Nu am vorbit decât o singură dată cu ele în cele zece zile, altfel le derutam”, a declarat Tavi Clonda pentru Playtech-Impact.

Cum își va petrece Gabriela Cristea ziua de naștere

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea își va petrece ziua de naștere, 26 octombrie, departe de casă. Soțul ei a dezvălui că are în plan să meargă atunci împreună într-o vacanță. Până la acea dată, cei doi vor merge din nou cu fiicele lor la mare, în România.

„O să mergem din nou cu fetele la mare, acum am auzit că e ma liber. Le-am mai dus de două ori în această vară, de fiecare dată câte trei zile. Ce e mult, strică. E bine însă, că așa mai facem și un aerosol. Aș vrea ca de ziua Gabrielei, în octombrie, să mergem iar într-o vacanță în doi”, a spus artistul.

Cântărețul Tavi Clonda a mai spus că septembrie va fi o lună plină de aniversări în familia lui – ziua uneia dintre fiicele lor, Victoria, a nașilor lor, dar și aniversarea cununiei lor religioase, pe care de obicei nu prea o sărbătoresc.

Sursa: www.impact.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri