-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Dej: Un pensionar a pierdut plicul cu bani pe care tocmai îi scosese din bancă. Avea nevoie de cei 5.000 de dolari pentru o operație

Publicat peUn pensionar din Dej a pierdut plicul cu bani pe care tocmai îi scosese din bancă. În vârstă de 67, bărbatul avea nevoie de cei 5.000 de dolari pentru o operație, potrivit dejeanul.ro.

A pierdut plicul cu bani pe care tocmai îi scosese din bancă

După ce a fost diagnosticat cu o afecţiune medicală, bătrânul a mers la o bancă pentru a-şi schimba economiile în dolari, deoarece săptămâna viitoare urma să plece în Statele Unite pentru a fi operat.

A schimbat suma de 5000 de dolari, a pus plicul cu bani în buzunarul interior al hainei, iar mai apoi a plecat de la bancă. Când a ajuns acasă, şi-a dat seama că banii îi lipsesc.

Bărbatul a mers şi la poliţie, iar oamenii legii urmează să facă cercetări pentru a reface traseul acestuia, cu ajutorul camerelor de supraveghere din oraş.

Ținând cont de faptul că este problemă urgentă, omul face apel la cei care au găsit banii sau care au informaţii despre acest lucru, oferind chiar şi o recompensă.

Legea prevede chiar şi închisoare pentru cei care nu predau un bun găsit în termen de 10 zile. Astfel, potrivit art. 243 din Codul Penal, „fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al său, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă”.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri