15 C
București
joi, 2 mai 2024

Denise Rifai, dezvăluiri fierbinți despre Dan Bittman: „Oamenii mai aşezați în vârstă au o liniște pe care viața le-a dat-o.Știi cu ce operezi și te poți așeza lui. Și vâltoarea asta a tinereții, când se transformă în ceva frumos…”

Publicat pe



Invitată în cadrul unui podcast, Denise Rifai a vorbit fără rețineri despre primul iubit din liceu și despre prima lor întâlnire romantică. Vedeta Kanal D a mărturisit faptul că acesta a testat-o, iar motivul a fost unul cu totul inedit.

Denise Rifai a vorbit şi despre diferența dintre femeia din cultura arabă și cea născută în Europa. Vedeta Kanal D, crescută între două lumi, a făcut câteva constatări dezamăgitoare despre lumea în care trăim, dar a bifat și câteva detalii despre viața sa amoroasă. Cine este bărbatul care a supus-o la test.

Denise Rifai a fost născută în România, dar crescută, din multe puncte de vedere, cu obiceiuri, credințe și gusturi din cultura arabă. Astfel, vedeta care și-a făcut un nume în presa politică recunoaște însă, că deși femeile din Europa au parte de libertate, ele se confruntă cu o mare piedică.

Prezentatoarea de la Kanal D a făcut câteva constatări triste și a mărturisit, de asemenea, ce…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri