2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Descătușarea a venit pe final

Publicat peARAD.UTA a început excelent jocul cu Universitatea Cluj, a stat mai mult în terenul advers, iar după doar șase minute a deschis scorul. Vukcevic a centrat de pe dreapta, Ispas a încercat să îndepărteze pericolul, dar mingea a ajuns la Postolachi, iar acesta a catapultat-o în plasă: 1-0. Jobello putea face 2-0, în min. 13, dar mingea șutată de acesta a fost blocată în ultimul moment de Filip.

Oaspeții au ieșit puțin la joc, iar în min. 17 avut o șansă bună de a pune în pericol poarta lui Iacob, dar Bălan s-a aruncat în careu, în loc să caute golul, în duel cu benga fiind.

În minutul 20, fanii Universității, vreo 50 la număr, au pătruns pe stadion, prilej de „război” între galerii. Așa a fost până în min. 36, când Pires i-a furat o minge lui Postolachi, în zona liniei de fund a arădenilor, apoi a centrat în fața porții, de unde Bălan a marcat: 1-1!

În chiar primul minut de prelungire a reprizei, UTA a marcat prin Benga, dar golul a fost anulat după decizia celor din camera VAR. Trei minute s-a tot analizat faza.

Abia după primul sfert de oră a apărut prima oportunitate de gol, pe care a avut-o UTA. Otele a făcut o cursă de 30 de metri, după care nici Jobello și nici Ademi nu au reușit să înscrie, fiind blocați în ultima clipă. Două minute mai târziu, Chindriș a luat o acțiune pe cont propriu, a sprintat 35 de metri, a trecut de tot ce i-a ieșit în cale, după care a tras puțin pe lângă poartă, de la vreo 12 metri. După o peroadă de acalmie, în min. 78, clujenii au avut o oportunitate de gol, dar Iacob a scos de sub bară mingea șutată de Haită, din lovitură liberă de la vreo 25 de metri.

Descătușarea a venit în min. 83, la o fază care nu spunea mare lucru. Jobello a pătruns pe stânga, i-a pasat în careu lui Cascini, care a șutat din interiorul careului și era 2-1. De menționat că oaspeții aveau cinci jucători în careu, toți fiind surprinși de acțiunea în doi a arădenilor.

S-a terminat 2-1 și UTA este la a doua victorie pe teren propriu în acest sezon.

UTA – Universitatea Cluj 2-1 (11)

Stadion “Francisc Neuman”, teren acceptabil, timp excelent pentru fotbal, spectatori 8500. Au marcat: Postolachi – min. 6, Cascini – min. 83, respectiv Bălan – min. 36.

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Hoxxalari – Isac (Șteau), Cascini – Otele (Keșeru), Fl. Matei (Ubbink), Jobello (Stahl) – Postolachi (Ademi). Universitatea Cluj: Brănescu – Romeo, Filip, Ispas, Briceag (Pârvulescu) – Hlistei (Ely Fernandes), Pires, Purece (Simion), Haită, Chipciu – Bălan. Au arbitrat: M. Bârsan (București) – la centru, Ad. Popescu (Craiova) și C. Danșa (Satu Mare) – asistenți.

Sursa: www.aradon.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri