15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

Despărţire-şoc în showbizul românesc după 13 ani de relaţie. Emilia a dat vestea: „Da, ne-am despărţit, nu spălăm rufele în public”

Publicat peCunoscuta cântăreață de muzică populară Emilia Ghinescu (44 de ani) trece prin momente complicate în viața personală, ea despărțindu-se de iubitul Sebastian, cu care intenționa să se căsătorească la începutul acestui an.

Emilia Ghinescu șochează cu o coafură nouă. Cum au reacționat fanii la schimbarea drastică de look

Conform Spynews.ro, dacă în urmă cu doar câteva luni artista afirma că vrea să se mărite, după 13 ani de iubire, totul s-a terminat brusc.

Astfel, în ciuda faptului că cei doi au împreună o fetiță de 7 ani, Emilia și Sebastian au decis să-și continue viața pe drumuri separate.

”Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a spus Emilia Ghinescu,
Nu mai bat clopote de nuntă. Emilia Ghinescu și Sebastian au anulat marele eveniment. „Nu poți ține lângă tine o persoană cu forța”

Mai mult, aceasta a mai precizat că atât ea, cât și fostul ei partener știu unde au greșit și au decis să aibă o relație civilizată de dragul copilului pe care îl au împreună.

”Fiecare dintre noi știm ce am greșit, pot spune doar că ne-am separat de o lună și puțin, împreună vrem să ne creștem copilul, să avem o relație civilizată, normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și inteligenți, în niciun caz în defavoarea copilului”, a mai zis ea.

Emilia Ghinescu și Sebastian nu mai locuiesc împreună, bărbatul s-a mutat la București, după cum artista a precizat.

”Nu mai locuim împreună, el oricum de ceva timp locuia la București, s-a mutat în Capitală”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri