6.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Destinații perfecte pentru luna de miere de anul acesta: Grecia e și în acest top. Ce prețuri plătesc tinerii căsătoriți

Publicat peJoi, 23 Iunie 2022, ora 23:43

413 citiri

Ridicarea restricțiilor din pandemie nu a dat restart doar la vacanțe, ci și la nunți. Cei care se căsătoresc caută destinația perfectă pentru luna de miere.

În acest sezon, tinerii căsătoriți vor destinații călduroase.

Un turoperator din România are pachete de vacanță pentru luna de miere în Turcia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania și Egipt, din iunie până la finalul lunii octombrie, pe zbor charter și cu prețuri de la 573 de euro/persoană.

Iunie este luna cu cele mai multe cereri de vacanțe de până acum, stimulate de începutul sezonului și de simplificarea condițiilor de călătorie, potrivit reprezentanților agenției.

Cei care pleacă în luna de miere au la dispoziție o gamă largă de hoteluri de lux. Cele mai multe oferte sunt pentru Santorini, insulă aflată în topul destinațiilor pentru astfel de vacanțe, și încep de la 1.331 de euro/persoană. Pentru Bodrum, Antalya, Marmaris sunt selectate hoteluri de lux de cinci stele, cu pachete de la 573 de euro de persoană la final de sezon estival.

Alte locuri romantice sunt Sorrento și Sardinia, în Italia, perfecte pentru luna de miere, cu oferte de la 932 de euro/persoană la cluburi de patru stele. În Hurghada, luna de miere se petrece la hoteluri de cinci stele și costă de la 1.032 de euro/persoană, iar în Madeira, de la 858 de euro/persoană. Pentru Mallorca și Ibiza au fost selectate hoteluri de patru și cinci stele, la tarife de la 932 de euro/persoană. Din octombrie, oferta se completează cu destinații exotice pe zbor direct: Thailanda, Zanzibar, Dubai.

Grecia, la mare căutare

“Cererea este axată pe Grecia, în prezent, pentru Santorini, dar și pentru Zakynthos. Cuplurile solicită în special hoteluri boutique, amplasate într-un cadru natural care să le ofere cele mai instagramabile fotografii. Unele au angajat chiar și fotograf local pentru „trash the dress”. Pentru orice își doresc în timpul vacanței, astfel încât să fie cea mai frumoasă din viața lor, au asistență locală din partea agenției. Cel mai mare buget de până acum pentru un honeymoon în Grecia (Santorini) a fost de 6.300 de euro/cuplu”, a declarat Ioana Burcea Sota, director de marketing al unei agenții de Turism.

Reprezentanții agenției de turism anunță că au început deja rezervările pentru vacanțe în timpul ierii în Țara lui Moș Crăciun.Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri