27.7 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Putin. Liderul de la Kremlin ar fi optat pentru băi în sânge din coarne de cerb

Publicat peVladimir Putin ar fi permanent înconjurat de doctori, inclusiv de un specialist în cancer tiroidian, și ar fi optat pentru băile cu extract din coarnele cerbilor.

De-a lungul timpului, Putin şi-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă. Recent, aliatul său din Belarus Aleksander Lukașenko susținea că Putin este complet sănătos și la cap și la trup, ba chiar ar fi în mare formă. Lukașenko a comentat chiar că Putin ”ne va îngropa pe toți”.

Ca orice șef de stat, acesta este supus controalelor medicale regulate, însă publicul nu are acces la raportul medical, mesajul oficial fiind acela că președintele este sănătos tun.

Băile în esență din coarne de cerb

În ciuda faptului că ar fi înconjurat și vizitat de zeci de medici, Vladimir Putin și-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă, inclusiv pentru leacuri care se bazează pe sacrificarea unor animale. Este cazul băilor în esență din coarne de cerb, relatează jurnaliștii.

”Putin iubește animalele, dar de dragul sănătății sale este gata să se supună unor proceduri care presupun torturarea animalelor și care sunt îndoielnice din punct de vedere medical”, notează The Project.

Este cunoscut faptul că mii de de cerbi roşii din Siberia rămân anual fără coarne. Oamenii îi prind şi le taie coarnele pentru că sângele din acestea ar avea tot felul de proprietăţi miraculoase. Deşi practica datează de sute de ani şi este extrem de răspândită, eficienţa extractelor din coarne de cerb nu este dovedită ştiinţifică.

Reacția Kremlinului

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, a dezminţit vineri, 1 aprilie, informaţiile apărute în aceeaşi zi în unele media potrivit cărora preşedintele rus, Vladimir Putin, care în luna octombrie va împlini 70 de ani, are cancer/

Agenţia de presă News.ru, care citează un interviu acordat de Peskov publicaţiei online „Atenţie: mass-media”, scrie că purtătorul de cuvânt al președinției ruse a catalogat informațiile drept „ficţiune şi minciună”.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri