21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Dieta-minune prin care Andreea Marin a scăpat de 10 kilograme! Ce trebuie să mănânci: „Totul pornește de la respectul pe care ni-l purtăm”

Publicat peAndreea Marin reușește să păstreze o condiție fizică excelentă chiar și la vârsta de 48 de ani. Vedeta strălucește în fiecare apariție publică sau de pe rețelele de socializare. Ea preferă să poarte diverse rochii și ținute care pun în evidență silueta de milioane.

Citește și: Andreea Marin revine în forță la TV! Ce rol va avea Zâna Surprizelor din toamnă la PRO TV

În ciuda faptului că vara aduce adesea câteva kilograme în plus pentru mulți oameni, care se bucură de diferitele bucate în vacanțe, Andreea Marin declară că, în acest sezon estival, nu numai că nu a câștigat niciun kilogram în plus, dar a reușit să slăbească cu 10 kilograme.

„Da, am slăbit 10 kg în lunile de vară, cele cu plecări în vacanța care ne tentează mereu cu ce e mai gustos! Deci se poate, și asta fără restricții exagerate. Două numere mai puțin la haine nu mă deranjează deloc!”, a scris Andreea Marin pe contul personal de Instagram.

Andreea Marin afirmă că nu este adeptă unei diete anume, ci a adoptat cu adevărat un stil de viață sănătos. Ea acordă o importanță deosebită modului în care își organizează mesele și modului în care își alege porțiile, deoarece consideră că aceste aspecte sunt foarte importante.

„Nu este genul acela de schimbare, de mod de viață care să te restricționeze și să te facă să crezi că nu o să poți toată viața. Ba din contră, aș spune. Gătind sănătos, cu cap, cu multe elemente nutritive la fiecare masă, modul de a aranja masa e altul, trebuie să-ți placă ce vezi în farfurie. Toate acestea creează un cumul și totul pornește de la respectul pe care ni-l purtăm.”, a dezvăluit vedeta, pe contul său personal de Youtube.

În plus, Andreea Marin împărtășește și regula pe care o respectă la fiecare masă. Vedeta consideră că este esențial să mănânci doar o singură porție și să eviți excesele, astfel încât farfuria să fie cât mai sănătoasă din punct de vedere nutrițional. Deși pentru mulți oameni acest stil de viață poate părea restrictiv, Andreea Marin afirmă că se simte excelent cu noul său mod de viață, care a contribuit la pierderea a 10 kilograme. Cu toate acestea, prezentatoarea își propune să continue acest proces de slăbire.

„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec. Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării.”, mai spune Andreea Marin.

Citește și: Petiție națională | Andreea Marin comentează pe fondul scandalului „șoferul de la 2 Mai, prins…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri