7.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Din ce câștigă bani familia lui Corneliu Vadim Tudor, după moartea politicianului. O să te surprindă

Publicat peCorneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în urmă cu șapte ani. Fiica cea mare a fostului politician, Lidia, a rămas sprijinul moral și financiar al familiei sale. Recent, Lidia Vadim Tudor a organizat parastasul de 7 ani al tatălui ei, despre care mărturisește că veghează de Sus pentru cele trei femei rămase singure. Iată din ce câștigă bani familia lui Corneliu Vadim Tudor!

Din ce câștigă bani familia lui Corneliu Vadim Tudor, după moartea politicianului

Fiica regretatului scriitor și politician susține că a moștenit puterea și forța de la celebrul ei tată. Sora ei, Eugenia, și mama lor, aflată la pensie, sunt în grija Lidiei Vadim Tudor, singura din familie care produce bani. Tânăra a dus mai departe munca tatălui ei, ocupându-se de revista „România Mare”, care a devenit o sursă de venit pentru familie.

„Revista n-a fost întreruptă niciodată, merge neîntrerupt de 32 de ani, avem colaboratori care scriu, e o revistă de istorie, politică și cultură, care se găsește în toată țara, la toate chioșcurile, la prețul de 6 lei.

Eu nu scriu, dar avem editorialiști. Mama se simte mai bine. Dar nici ea și nici sora mea nu lucrează la revistă, doar eu mă ocup”, a declarat Lidia Vadim Tudor, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Pentru Lidia Vadim Tudor și pentru restul familiei, decesul lui Corneliu Vadim Tudor a reprezentat un mare șoc. Tânăra a fost nevoită să pornească de la zero și să învețe cum să poată câștiga bani pentru familia ei.

„Tata a fost capul familiei, cu el luam deciziile, e greu fără el, am rămas practic trei femei singure. Trăim din revistă și din pensia mamei. Sora mea, Eugenia, a primit pensie de urmaș până la vârsta de 26 de ani, cât timp a fost studentă.

În amintirea lui, am păstrat cățeii pe care el îi adunase de pe străzi. Unii au mai murit, dar tot mai avem 11 căței și un motan, avem grijă de ei, le dăm să mănânce tacâmuri de pui și boabe. Îl avem în continuare și pe câinele pe care tata îl numise Dan Diaconescu în direct”.

„Cred că ne veghează de Sus”

Lidia Vadim Tudor susține că tatăl ei continuă să le vegheze de Sus, iar asta pentru că în cele mai dificile momente din viață, acesta le apare în vis:

„De obicei, îl visăm înainte să se întâmple ceva rău sau neplăcut, cred că e un mod de a ne avertiza. Nu l-am mai visat de mult timp, înseamnă că urmează o perioadă mai liniștită. Cred că ne veghează de acolo, de Sus”, a mai declarat Lidia pentru sursa citată.

Sursa: playtech.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri