1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Din gândirea lui Clotilde Armand – Taie, Nicușoare, căldura de la sedii PSD PNL!

Publicat peClotilde Armand, primarul Sectorului 1, aflată sub tirul acuzațiilor ANI, l-a îndemnat pe Nicușor Dan, edilul general, să taie căldura la sediile PNL și social-democraților! Îndemnul a venit după un ping-pong politic vizând datoriile Termoenergetica .

 

Primarul Capitalei ar trebui să suspende livrarea energiei termice în toate sediile PSD PNL din București și în toate vilele lor de protocol obținute de la RAAPPS până când M. Ciolacu pricepe că nu te joci cu sănătatea cetățenilor din Capitală, a scris Clotilde Armnad pe pagina sa de Facebook,

 

Replica PSD nu s-a lăsat așteptată, venind tot pe Facebook.

„Mahalaua cu șobolani și populismul „bun”

Recent anchetata „edilă” a Sectorului 1, aflată în veșnic război cu toată lumea, inclusiv cu naivii care au votat-o, șochează din nou prin elucubrațiile și replicile discriminatorii.

Împărăteasă a gunoaielor și artizană a nimicului, Clotilde Armand îl îndeamnă pe Nicușor Dan – pe Facebook, desigur, că nici ei probabil că nu îi răspunde matematicianul la telefon – să taie căldura la sediile PNL și PSD.

Asta deși niciuna dintre cele două „lumini ale administrației locale” ale Bucureștiului nu ar fi ajuns în funcție fără sprijinul liberalilor.

Însă dacă nivelul redus de înțelegere a politicii îl putem trece cu vederea, afirmația privind preocuparea pentru sănătatea oamenilor nu poate veni de la cea care a transformat ceea ce era odinioară „Sectorul verde” într-un veritabil focar de infecție.

Doamna primar, în timp ce dumneavoastră sunteți ocupată să faceți mult zgomot să acoperiți acuzațiile grave care vi s-au adus de instituții ale statului, Marcel Ciolacu și specialiștii PSD în domeniu sunt singurii care caută și vin cu soluții viabile la criza energetică pe care USR-iștii au acutizat-o, fiindcă bucureștenilor, indiferent cu cine au votat sau în ce sector locuiesc, trebuie să li se asigure condiții de confort termic la prețuri decente, mai ales în perioada de iarnă care urmează să vină.

Clotilde, ai legătura!, a reacționat PSD.

Sursa: www.cotidianul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri