9.3 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

DIN NOU ÎN TEROARE! Mesaj RO-Alert emis în Tulcea și Galați în legătură cu ”posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”

Publicat peInspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis, duminică noapte, un mesaj RO-Alert care viza nordul județului Tulcea și municipiul Galați. Populația a fost prevenită în legătură cu ”posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”.

”În urmă cu scurt timp Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj Ro-alert prin care populația din zona de nord a județului Tulcea este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Mesajul este unul de informare și prevede recomandări de protecție pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia În cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite. Mesajul ro alert a fost transmis pentru zona de nord a județului Tulcea și zona de frontieră din municipiul Galați, respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiulești”, se arată în mesajul transmis de autorități.

Sursa: cugetliber.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri