23.4 C
București
marți, 21 mai 2024

Directorul ANPC, recomandări pentru cadourile cumpărate de Sfântul Valentin sau Dragobete: ”Preţurile mici propuse sunt dubioase”

Publicat pe


Directorul ANPC, Paul Anghel a oferit recomandări consumatorilor atunci când cumpără dulciuri, bijuterii, cosmetice sau alte produse oferite cadou de Sfântul Valentin şi Dragobete.

Directorul general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Paul Anghel a transmis, duminică, într-o postare pe Facebook, recomandări pentru consumatori, în contextul în care se apropie Sf. Valentin – 14 februarie şi Dragobetele – 24 februarie.

Sfaturi la achiziționarea dulciurilor:

„La cumpărarea diverselor sortimente de bomboane şi ciocolată, pentru a nu le fi afectată sănătatea, să aibă în vedere faptul că achiziţionarea acestor produse se face numai din locuri autorizate.

Trebuie evitată cumpărarea de la vânzători ambulanţi, chiar dacă preţul oferit este comparativ mai mic. Înainte de achiziţionare, trebuie verificată starea ambalajelor (integritate, etanşeitate) şi încadrarea produselor în data durabilităţii minimale,…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri