11.8 C
București
duminică, 12 mai 2024

Directorul Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri REISER Bârlad, reținut pentru luare de mită în legătură cu mai multe contracte

Publicat pe


Sursa: reiser.ro

Probleme de natură penală în interiorul Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri (SLDP) REISER SA Bârlad, unde procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași spun că au descoperit că modul de încredințare al contractelor era în afara legii.

Mai mult, astăzi directorul SLDP a fost reținut, iar procurorii anticorupție sunt deciși să meargă și mai departe, solicitând Tribunalului Iași arestarea preventivă a acestuia.

Cert este că, pentru următoarele 24 de ore, directorul Daniel Buzamăt va sta în arest, împreună cu un om de afaceri, acesta din urmă fiind acuzat pentru dare de mită, în formă continuată.

În perioada 01.03.2022 – 12.05.2022, inculpatul Buzamăt Daniel în mod indirect cât și direct, ar fi pretins și primit, printr-un intermediar (martor în cauză), de la omul de afaceri cercetat în prezenta cauză, suma totală de 100.000 lei…



Sursa: zin.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri