22.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Discuții aprinse la Cluj din cauza lipsei teraselor pe trotuare, în cartiere. Se favorizează agenții economici din centrul orașului?

Publicat pe


Sunt discuții aprinse la Cluj din cauza lipsei teraselor pe trotuare în cartierele orașului. Întrebarea unui clujean a creat polemici pe o rețea de socializare. În timp ce unii clujeni spun că și-ar dori mai multe localuri cu terase pe domeniul public, în cartiere, alții zic că nu vor să vadă scaune sub geamurile blocului în care stau. 

„Ce am observat eu, ca locuitor al orașului, este faptul că localitatea duce lipsă de cafenele/restaurante cu terase. În cartiere numeri pe degete terasele în care poți servi o cafea/bere/pizza chiar și cele existente nu sunt pe domeniul public (adică trotuar) fiind amplasate prin curțile caselor, terase etc. 

În zona centrală, puține noi locații deschid și terase (sau deloc) deși străzile noi, pietonale, ar permite. De exemplu în Piața Mărăști, deși e o zonă mare, nu există terase. Era o cofetărie care avea mese dar a dispărut. Strada Horea, nu este nici o terasa! Chiar și în Piața Muzeului sunt…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri