17.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Discuții de PACE, după încetarea livrării de arme / Vladimir Putin, intervievat de Tucker Carlson: Ca să ajungem la un acord, trebuie să avem dialog

Publicat pe


Președintele Federației Ruse Vladimir Putin declară, în interviul acordat lui Tucker Carlson, că pentru a ajunge la un acord cu Ucraina, pentru încetarea conflictului militar, trebuie să existe un dialog.  

Liderul de la Kremlin amintește că s-au purtat mai multe runde de negocieri, care erau „aproape finalizate”, spune Putin, dar toate s-au oprit după ce Ucraina a ales să asculte de puterile occidentale.

Au fost (n.r. discuții). Au ajuns la un nivel foarte înalt de coordonare a pozițiilor într-un proces complex, dar totuși, erau aproape finalizate. Dar, după ce ne-am retras trupele de la Kiev, așa cum am spus deja, cealaltă parte a aruncat toate aceste acorduri și a ascultat instrucțiunile țărilor occidentale, țărilor europene și Statelor Unite de a lupta împotriva Rusiei până la capăt.

De la începutul invaziei, din februarie 2022, au fost mai multe runde de discuții între cele două părți. Prima întâlnire a avut loc la patru zile…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri