10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

DNA a trimis Poștei Române o solicitare de documente. Operatorul național spune că unele sunt vechi de 30 de ani

Publicat pe


Poșta Română a primit o solicitare de documente din partea Direcției Naționale Anticorupție, toate cu circuit intern, precizează operatorul național de servicii poștale, în urma unor informații apărute în spațiul public. Aceste documente vor fi transmise instituției solicitante.

“Compania își respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi gestionează cu atenție și seriozitate toate proiectele pe care le realizează. Totodată, Poşta Română colaborează cu orice autoritate de control abilitată şi este deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa”, transmit reprezentanții instituției.

Aceștia amintesc că Poșta Română, una dintre cele mai mari companii deținute de statul român, este o entitate verificată în mod frecvent de către instituțiile de control și considerăm firești aceste demersuri. Menționăm că o parte dintre documentele solicitate recent de DNA au o vechime de peste 30 de ani.

“Managementul actual al companiei își desfășoară activitatea cu integritate, responsabilitate și grijă pentru toate resursele aflate în proprietatea Poștei Române. Așa cum a demonstrat, până acum, actualul management acționează cu transparență și acordă tot sprijinul instituțiilor statului român”, a mai precizat instituția, într-un comunicat de presă.Sursa: economedia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri