29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Doamna Dana, din casa Mireasa-Capriciile Iubirii, dezamăgită din cauza relației dintre Leo și Nora: „Asumă-ți cu cine ești de mână” / VIDEO

Publicat pe  • Doamna Dana, dezamăgită din cauza relației dintre Leo și Nora
  • Ce susține fiul ei

Doamna Dana este din ce în ce mai nemulțumită de relația pe care fiul ei, Leo, o are alături de Nora. Deși cei doi concurenți din casa Mireasa-Capriciile Iubirii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, aceasta nu scapă nicio ocazie de a-și spune punctul de vedere.

Doamna Dana, din casa Mireasa-Capriciile Iubirii, dezamăgită din cauza relației dintre Leo și Nora

Astăzi, doamna Dana a părut mai dezamăgită de fiul ei ca niciodată. Leo a primit o scrisoare și a fost nemulțumit de faptul că mama lui a citit-o de față cu toți. Concurentul ar fi preferat ca aceasta să îi spună ce are de zic în particular.

„Nu mă deranjează cu nimic (nr. scrisoarea), dar atâta timp cât ai să-mi spui mie nu îmi spui de față cu toată lumea, vii și îmi spui în particular”, a spus Leo, în cadrul emisiunii Mireasa-Capriciile Iubirii.

Leo nu este mulțumit de comportamentul mamei sale

Chiar dacă Leo nu a fost mulțumit de abordarea mamei sale, dar și de toate lucrurile pe care le spune despre Nora, partenera lui, doamna Dana îi „sugerează” concurentului să-și asume cu „cine este de mână”.

„Asumă-ți cu cine ești de mână, te rog frumos, ți-am mai spus lucrul ăsta. Tu asta nu vrei să-ți asumi, faptul că ai pe cineva de mână nu știu, nici nu vreau să mai spun pentru că ar trebui să jignesc”, a mărturisit doamna Dana.

Deși relația dintre mamă și fiu pare din ce în ce mai tensionată, Leo luptă în continuare pentru Nora, iubita lui, și încearcă să o facă pe doamna Dana să înțeleagă că este fericit.

Citește și: Doamna Dana, din casa Mireasa-Capriciile Iubirii, consideră că Leo nu este fericit cu Nora: ”Este doar o încăpățânare a lui!” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri