4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

Doar golurile au lipsit într-un meci atractiv: Ripensia – FK Miercurea Ciuc 0-0

Publicat pe


Ripensia n-a reuşit să impună în faţa celor de la FK Miercurea Ciuc, după o partidă echilibrată şi alertă, în care n-au lipsit fazele de poartă. Timişorenii mai adaugă totuşi un punct la zestrea foarte subţire din acest campionat şi rămâne în zona periculoasă a clasamentului.

Una din echipele bune ales Ligii a 2-a, FK Miercurea Ciuc începe mai bine partida de pe Stadionul Electrica, ratând o bună oportunite de deschidere a scorului în minutul 9. Ripensia ripostaeză un minut mai târziu prin căpitanul Stoi, care nu găseşte cadrul poprţii dintr-un şut de la 25 de metri, Oaspeţii sunt totuşi mai activ în joc, iar în minutul 19 marchează, dar din ofsaid. Timişorenii mizează mai mult pe contraatac, ratând prin Ene, în miunutul 24 o bună ocazie.

Repriza a doua seamănă cu prima, oaspeţii conducând ostilităţile, timişoreni periculoşi pe contraatac. În minutul 77 se produce un dezechilibru, prin eliminarea, două galbene, a lui Mogoş de la Ripensia. Chiar şi în aceste condiţii, Ene ratează cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 78, când tage în portarul advers din interiorul careului mic. S-a terminat 0-0, scor echitabil, după un meci agreabil, iar Ripensia acumulează cinci puncte

Timişorenii au jucat în următoarea formulă: Dobre – Zamfirescu, Lalic, Ţieranu, Gladun – Zimţa, Stoi, Mogol, Ene – Vermeşan, Gavra.

Au mai intrat pe teren Tudor Călin,, Mihart, Morariu şi Piftor.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri