14.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024

Documentele secrete cu planul Rusiei pentru extinderea războiului în Europa. Rolul României în cazul unui atac în alianţa NATO

Publicat peDocumentele secrete care arată planul lui Vladimir Putin pentru următorii 10 de ani de zile pentru a domina Europa au fost analizate si dezvăluite parţial presei britanice. Scenariul prin care România poate fi atrasă în război cu Rusia.

Oficialii NATO de vârf, seniori au dezvăluit către presa britanică informațiile pe care analiștii și cei de la serviciile secrete le-au strâns cu privire la planul lui Vladimir Putin pentru a domina Europa în următorii 10 ani.

Potrivit publicaţiei The Standard experții NATO prezintă cum s-ar putea ajunge la scenariul ca România să fie atrasă în război cu Rusia.

Practic, prin acest plan Vladimir Putin vrea să slăbească Occidentul, să izoleze America şi să scadă capacitatea puterilor europene Germania, Franța, Marea Britanie.

Mai mult, experții din NATO susțin că Vladimir Putin ar conduce în prezent o ofensivă de 10 ani a Rusiei, iar după cucerirea Ucrainei ar putea trece a cotropirea a trei ţări din…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri