1.1 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Doi bărbați dați dispăruți, găsiți morți. Mașina de teren în care se aflau a căzut într-un râu

Publicat pe


Doi barbați care nu mai fuseseră văzuţi de două zile au fost găsiţi, duminică, 25 septembrie, decedaţi, într-o mașină de teren căzut în râul Bistriţa Ardeleană, lângă municipiul Bistriţa.

Mașina a fost găsită în râu. Cei doi bărbați erau morți. FOTO: Bistrițeanul.ro

După semnalarea prezenţei unei maşini de teren căzute în râu, în care s-ar afla două persoane decedate, spre locul solicitării au fost direcţionate două autospeciale ale pompierilor, un echipaj de prim-ajutor SMURD şi un echipaj de scafandri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea. 

„Astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a fost găsit răsturnat în râul Bistriţa. La locul evenimentului, în autoturism, au fost identificaţi doi bărbaţi de 36 şi 37 de ani, din Unirea, care din nefericire erau decedaţi. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă. Totodată, va fi dispusă necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului celor doi”, a informat IPJ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Paul Rodilă, a precizat pentru Agerpres că cei doi bărbaţi nu mai fuseseră văzuţi din ziua de 23 septembrie. Fratele unuia dintre ei i-a semnalat dispariţia sâmbătă seara, la ora 21.30, fiind efectuate căutări de către poliţişti atât în cursul nopţii, cât şi duminică dimineaţa.  Sursa: adevarul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri