-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Doi copii, printre persoanele blocate pe munte, în zona Buşteni-Prahova / Un grup de turişti, blocat pe Jepii Mici, după ce un urs le-a ieşit în cale / Intervenţie a salvamontiştilor

Publicat pe


Salvamontiştii din Buşteni şi Prahova au fost solicitaţi, sâmbătă, la cinci intervenţii. Trei s-au finalizat deja, două fiind în derulare. Trei adulţi şi doi copii sunt blocaţi pe munte, după ce s-au rătăcit, un bărbat este epuizat fizic, iar un grup de turişti nu pot pleca din potecă, din cauza unui urs care le-a ieşit în cale, transmite News.ro

În total, în cursul zilei de sâmbătă, salbamontiştii din Buşteni şi Prahova au fost solicitaţi la nu mai puţin de cinci intervenţii.

”Cinci intervenţii pe ziua de astăzi pentru salvamontiştii din Buşteni şi Prahova. Trei s-au rezolvat deja, iar două dintre ele sunt acum în plină desfăşurare”, transmite Serviciul Salvamont.

Printre cei blocaţi pe munte se numără şi doi copii de 11 ani.

”Trei adulţi şi doi copii de 11 ani sunt în acest moment blocaţi pe Brâul lui Răducu pentru că nu mai găsesc poteca. Salvatorii încearcă acum să-i găsească. Un alt bărbat care încerca să coboare pe Vârful Caraimanului, s-a epuizat fizic şi s-a blocat pe poteca turistică. Salvamontiştii îl coboară acum. Şi încă o solicitare sosită în urmă cu un minut: un grup de turişti sunt blocaţi tot pe Jepii Mici pentru că un urs le-a ieşit în cale şi nu pleaca din potecă. Se anunţă o noapte lungă”, mai transmit salvamontiştii.

Citește și…Sursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri