17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

Doi hoți, reținuți de polițiștii clujeni, după ce au spart mai multe case din Cluj-Napoca. Bărbații au furat cabluri și tevi de cupru

Publicat peDoi bărbați, de 38 și 39 de ani, din comunele Jucu și Așchileu au fost reținuți de polițiștii clujeni. Aceștia au spart mai multe case din Cluj-Napoca de unde au furat diferite bunuri. 

Din activitatea de investigații efectuată de polițiști a reieșit că în noaptea de 16/17 ianuarie cei doi ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un imobil situat în cartierul Andrei Mureșanu din municipiu, de unde ar fi sustras scule electrice și cabluri de cupru.

Totodată, a rezultat că la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 02.30, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în alte două imobile din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras diverse bunuri, printre care scule, țevi de cupru, cabluri și diverse materiale feroase și neferoase.

În cauzele menționate a fost creat un prejudiciu total de aproximativ 25.000 de lei, fiind recuperat parțial de polițiști până în prezent.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore,…Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri