10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Doi profesori din Vrancea au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost bătuți de un elev

Publicat pe


StirilePROTV

Incident revoltător într-un liceu din Adjud, în județul Vrancea! Doi profesori au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost bătuți crunt de un elev.

Scenele s-au petrecut în timpul unei pauze, când adolescentul de 17 ani, care mirosea puternic a alcool, s-a luat la ceartă cu alți colegi. Directorul unității şcolare a intervenit în scandal și a fost lovit puternic de tânărul recalcitrant.

Un alt profesor care se afla în zonă a intervenit dar a fost atacat și el.

Incidentul s-a petrecut într-una dintre pauze. Elevul de 17 ani povestește, într-un filmuleț pe care l-a postat pe rețelele sociale, că directorul unității de învățământ îl șicanează de mult timp.

Adolescentul susține că nu i se permite să fumeze în curtea școlii așa cum fac ceilalți elevi și că, ori de câte ori se întâlnește cu directorul pe holul şcolii acesta îl apostrofează. De data aceasta elevul consumase băuturi alcoolice susțin profesorii.

S-a luat la ceartă cu alți colegi iar directorul şcolii a intervenit. În furia lui tânărul l-a lovit pe profesor atât de puternic încât bărbatul s-a prăbuşit la pământ. Un alt profesor care se afla în apropiere a intervenit dar a fost și el lovit de adolescentul furios.

Tânărul a fost imobilizat de un alt elev. A fost predat apoi polițiștilor iar acum este reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de lovire și alte violențe. Din păcate tânărul este cunoscut pentru comportamentul său violent și cel mai probabil va fi exmatriculat din liceul pe care l-a frecventat până acum.

 Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri