17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Doi specialişti ucraineni dezamorsează o bombă doar cu mâinile şi cu o sticlă mică de apă. Momentul a devenit viral / „Curaj uluitor” – VIDEO –

Publicat pe


Momentul în care doi specialişti ucraineni în eliminarea explozivilor dezamorsează o bombă rusească doar cu mâinile şi o sticlă de apă a devenit viral după ce filmarea a fost distribuită de instituţia de presă ucraineană NEXTA TV.


Clipul de 31 de secunde, care de atunci a fost vizionat de mai mult de 1,4 milioane de ori, a fost intitulat „proces de dezamorsare a bombei” şi arată doi bărbaţi îngenunchiaţi lângă armă în timp ce deşurubează cu grijă sigiliul folosind doar o sticlă mică de apă şi mănuşi.

Britanicul Charles Lister, director al programelor de combatere a terorismului şi extremismului din Siria la Institutul pentru Orientul Mijlociu, a împărtăşit videoclipul, descriind momentul ca un act de „curaj uluitor”, scrie The Guardian.

„Această bombă aruncată de Rusia ar distruge o clădire – şi totuşi aceşti specialişti din Ucraina o dezamorsează cu mâinile şi o sticlă de apă, în timp ce obuzele se aud în apropiere”, a spus Lister. „Un curaj uluitor”, a scris el pe Twitter.

 

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

Sursa: www.news.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri