16.5 C
București
marți, 30 mai 2023

Doina Teodoru a izbucnit în timpul unei probe. Gestul iubitului Cătălin Scărlătescu a scos-o din minți. „Nu mai puteam”

Publicat pe


Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au demonstrat la America Express că formează un cuplu extrem de sudat, reușind să facă față cu brio provocărilor și ajungând până în semifinala competiției. Acum, însă, stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar cei doi coechipieri au avut un conflict, chiar în timpul probei.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, discuții aprinse în semifinala America Express

Ediția de duminică, de pe data de 12 martie, a fost una plină de provocări pentru cele patru echipe rămase în competiție. Tensiunile și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților din America Express. Cele patru echipe au trebuit să traverseze un râu, să ia lut și apoi să meargă la olărit cu el.

Vântul puternic le-a dat mari bătăi de cap concurenților, în special lui Cătălin Scărlătescu și iubitei sale, Doina Teodoru. Cei doi s-au abăutut puțin de la drum, dar în cele din urmă, barca s-a redresat și au ajuns să susțină proba de olărit.

Nici aici, însă, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit cei doi. Cătălin Scărlătescu a trecut proba cu brio, primind ok-ul din partea judecătorului. Ulterior, Doina Teodoru, iubita lui, a fost nevoită să lucreze cu lutul și să facă un vas.

„Am reușit să ridic turnulețul ăla, după care l-am stricat de vreo patru ori și cred că a cincea sau a șasea oară am făcut o oală. Am tăiat cu ața, am știut cum să tai și l-am pus deoparte.Și după a intrat Doina”, a spus celebrul chef.

Citește și S-a aflat unde vor avea loc filmările pentru următorul sezon America Express. Detalii incredibile din culise!

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru 

„Eu am crezut că nu e atât de complicat”

Proba cu lutul a enervat-o la culme pe Doina Teodoru. Actrița a răbufnit pentru că ea nu înțelegea ce face greșit în construirea vasului. La un moment dat, ea și partenerul ei au avut o discuție aprinsă.

„Eu când am văzut că i-a dat ok-ul foarte ușor, eu am crezut că nu e atât de complicat. Vreau și eu să ridic turnulețul, hai fac gaura înăuntru, dar când am ajuns la margini s-a terminat șmecheria, că valul nu e val, floricica nu e floricică. Stai și strică-l, fă-l la loc, hai încă o dată! Nu mai puteam!”, a spus Doina Teodoru.

Citește și Ce provocare inedită au de înfruntat echipele în semifinala America Express. Doar patru perechi au rămas în competiție!

Sursa: www.impact.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri