30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Doliu în lumea medicală! S-a stins din viaţă renumitul profesor doctor LAZĂR IRIMIEA

Publicat peLumea medicală din Constanţa este îndoliată. Unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi doctori ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa s-a stins din viaţă, după 34 de ani de activitate şi peste 10.000 de intervenţii chirurgicale.

Profesorul medic Lazăr Irimiea, specialist în obstetrică-ginecologie, a murit miercuri, 2 martie. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Distinsul medic avea doar 69 ani. Din păcate, Dumnezeu l-a luat în ceata sa de medici, din lumea de dincolo. Renumitul specialist constănțean se lupta de ani buni cu o boală cardiacă. De-a lungul carierei sale, a adus pe lume mii de bebeluși și a tratat nenumărate doamne și domnișoare, pe toate cu același profesionalism și răbdare.

„Domnul profesor mi-a fost profesor de obstetrică- ginecologie în anul VI. Am colaborat cu el, apoi, în perioada de rezidenţiat, timp de patru ani. Era un mare sufletist și un ultraprofesionist. A predat la Universitatea Ovidius din Constanţa, încă de la înființare, până acum un an”, a declarat dr. Lucian Şerbănescu.

„A plecat la ceruri om bun, un doctor pasionat care și-a dedicat aproape 4 decenii din viață pacientelor din Spitalulul Județean Constanța, un bun organizator care a condus secția de Obstetrică Ginecologie 15 ani, un excelent profesor care a îndrumat mii studenți. Drum lin printre stele, domnule profesor Lazăr Irimiea și sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa. 

Sursa: cugetliber.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri