21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Doliu în presa sportivă! Bogdan Socol, unul dintre cei mai renumiți comentatori, a murit la 42 de ani

Publicat peEste doliu în presa sportivă din România. Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi, a murit la doar 42 de ani. Jurnalistul s-a stins în cursul zilei de vineri, 10 februarie 2023.  

Moartea lui Bogdan Socol a îndurerat o întreagă comunitate. Comentatorul sportiv a murit în urma unui șoc hipotermic în timpul unui antrenament. Bărbatul se afla în apele înghețate ale unui lac, iar la un moment dat a intrat sub un strat de gheață, unde a rămas blocat. În încercarea disperată de a ieși la suprafață, Bogdan Socol a rămas blocat sub gheață.

Vezi și: AVOCATUL LUI MARIO IORGULESCU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ SENTINȚA DATĂ DE MAGISTRAȚI: „AM ASISTAT LA O MASCARADĂ JUDICIARĂ”

Mihai Stoica, managerul FCSB, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. Cei doi au colaborat timp de 4 ani în cadrului unui proiect pentru Fotbal European, potrivit Prosport.ro

„Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va lipsi enorm și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat.

Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Vezi și: CINE SE OCUPĂ DE AFACEREA LUI CONSTANTIN ENCEANU, DUPĂ CE ARTISTUL S-A OPERAT: „GREUTATEA CADE PE UMERII LOR”

Bogdan Socol lasă în urmă o carieră impresionantă, în care a comentat foarte multe derby-uri la Digi Sport, acolo unde s-a angajat încă de la începutul proiectului, în 2009.

În ultimii ani de viață, jurnalistul a scris cinci cărţi: ”Jurnalul unui iubitor de fotbal”, ”100 de fotbalişti legendari”, ”Jurnalul Cupei Mondiale 2018”, ”100 de sportivi legendari” şi ”El Superclasico: O călătorie în inima celui mai fierbinte derby al planetei”.

Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri