6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Dormi cu perna în brațe? Ce ascunde, de fapt, acest obicei. Mesajul profund

Publicat peExistă o vorbă din bătrâni: spune-mi cu cine te împrietenești, ca să-ți spun cine ești. Dar unii îți pot spune cine ești fără să-ți cunoască prietenii. Este suficient să-i spui cum dormi și vor putea spune lucruri importante despre personalitatea ta.

Dormi cu perna în brațe?

Acum, proverbul ar putea suna așa: spune-mi cum dormi, iar eu îți voi spune ce ascunzi. Asta pentru că modul în care dormim spune multe lucruri despre personalitatea noastră. Iar dacă dormi cu perna în brațe, asta dezvăluie despre tine un lucru nebănuit

Ca oameni, există acțiuni pe care le facem și, de multe ori, acestea nu au nicio explicație. Și cu atât mai mult atunci când este vorba despre un lucru pe care îl facem în timp ce dormim.

 Ce semnificație are, de fapt, acest obicei

Una dintre aceste acțiuni interesante este atunci când dormim este îmbrățișarea unei perne aproape de piept, pentru o clipă sau pentru o perioadă mult mai lungă de timp.

Ce înseamnă sau ce se ascunde într-o persoană care nu dă drumul la pernă atunci când doarme? Iată ce ar trebui să știi, potrivit Viviendo en casa.

Crezi sau nu, această formă simplă de a îmbrățișa o pernă are o semnificație de natură spirituală. Așa că, dacă vrei să afli mai multe despre asta, iată ce ar trebui să știi.

Semnificația pe care o are se referă la energia sufletelor care se manifestă, iar acestea pot fi un frate sau o soră care, din păcate, nu se mai află în preajmă, deoarece au transcendat.

„Este energia sufletului care se manifestă, este un frate sau o soră care cere recunoaștere. Mama ar fi putut fi însărcinată, ar fi putut pierde prin avort spontan, prin avort provocat sau chiar să se nască”, a declarat expertul Marcela Jimenez.

„În acest fel, acest suflet care nu a apucat să trăiască își poate face loc în lume”, mai spune el.

„După cum vedeți, este o situație destul de curioasă care implică manifestarea unei persoane dragi care a mai ajuns să trăiască, dar care nu mai este aici, iar modalitatea de a fi prezentă este în timp ce dormi cu perna îm brațe, sau îmbrățișându-ți perna”, mai arată el.

Acum știi că o acțiune atât de simplă precum a dormi cu perna în brațe poate să nu fie doar pentru confort.

Sursa: www.ego.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri