25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Dragoste în vreme de război. Un cuplu din Ucraina şi-a sărbătorit nunta printre ruine VIDEO

Publicat peRăzboi în Ucraina. Anastasia Grachova şi Anton Sokolov, care distribuie medicamente persoanelor nevoiaşe din Harkov, s-au căsătorit în staţia de metrou din oraş, potrivit Reuters.

Forţele ruseşti s-au retras din unele părţi ale Ucrainei în ultimele zile, dar Harkov, în nord-estul ţării, continuă să se confrunte cu bombardamente frecvente.

Ramzan Kadîrov, liderul cecen, susţine că aproape 300 de puşcaşi marini i s-au predat şi au întors armele: „Fac un apel la cei care încă stau pe gânduri: treci de partea dreaptă!” VIDEO
Maria Avdeeva, director de cercetare la Asociaţia Experţilor Europeni, a declarat că a participat la nuntă.

Ea a scris pe Twitter: „Anton şi Anastasia nu au planuri de a pleca în luna de miere prea curând. Într-o zi, vor să meargă undeva, un loc cu plajă şi palmieri. Înainte ca acest lucru să se întâmple, există un război de câştigat şi urmează zile brutale. Dar ieri a existat speranţă, frumuseţe şi dragoste în urâţenie”.

Viaţă transformată în coşmar pentru ucrainenii din Harkov. O mamă şi fetiţa ei trăiesc într-un vagon de metrou. „Chiar și de aici se aud bombele”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri