19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

DROGATUL UCIGAȘ, SIFONUL LUI DUDU IONESCU!

Publicat pe


Nu poate cumpăra Cătălin Predoiu aparate ”drug test” pentru toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, cât pot șoferii patriei să se drogheze! Bilanțul negru al victimelor accidentelor rutiere produse de șoferi drogați, alcoolici sau amândouă  la un loc fiind deja peste cel al războiului din Ucraina!

Lecțiile de viață din care ar trebui să învețe toți românii nefiind însă băgate în seamă nici de beizadele, bombardieri, interlopi, și, mai nou, chiar oamenii sistemului.

Și nu ne referim aici musai la Constantin Păun. Cel care nici măcar nu mai contează dacă s-a îmbătat mangă după ce și-a ”ars creierii” cu amfetamină sau invers… Ci doar că a omorât o femeie pe o stradă din Popești Leordeni, de ziua ei, în fața porții casei sale și cu tortul de aniversare în mână…

Iohannis iar nu are habar pe mâna cui s-a lăsat

Iar dementa propagandă operativă s-a și repezit, cu deja o scârboasă slugărnicie, să lanseze ”fumigenele” publice pentru a nu se ajunge la cine se află cu adevărat în spatele drogatului ucigaș Constantin Păun. Ofițerul de poliție decorat de Klaus Werner Iohannis care, cum s-a mai trezit din ”sevraj”, a și depus plângere penală că l-au ”căpăcit” rudele și vecinii celei pe care a omorât-o.

Level 1: BCCO

Numai că lumea sistemului este mică… Mult prea mică pentru cât și-ar dori adevărații ”băieți deștepți” ai sistemului. Cei care, după ce au fost informați că deja se știe cine este Constantin Păun, au lucrat febril la ”legendarea” șoferului ucigaș. Astfel că, mai întâi au lăsat să se scurgă controlat informația că acesta ar fi un ”biet pensionar”, care cu ”decenii în urmă” ar fi lucrat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București. Unde ar fi fost și ”ceva șef” o perioadă… Doar că omul care a omorât o femeie, a rănit o alta și a avariat cinci autoturisme era ieșit de mult din sistem…

Level 2: Reactivarea lui Dejeu

Până și Dejeu a fost activat

Numai că legendarea ruperii oricărei legături cu sistemul a pensionarului Constantin Păun a funcționat doar pentru opinia publică. Astfel că a fost săpat un nou ”tranșeu” în fața celor care oricum știau prea bine unde duce pista Păun. Astfel că, pe aceleași canale operative s-a ”updatat” și informația că ”este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 – 1999”.

A urmat un scurt comunicat oficial cu privire la faptul că ”polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respective cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive”.

După care, din ”Cutia cu amintiri” a sistemului a fost reactivat însuși Gavril Dejeu! Cel care a declarat…Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri