14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Drulă: Ce a făcut șeful Autorității Electorale, Toni Greblă de la PSD, prin oprirea fondurilor PMP este un abuz de tip belarus / Nici măcar Dragnea nu a îndrăznit să facă asta / S-a declanșat o panică a sistemului lui Iohannis și Ciolacu

Publicat pe


Liderul USR, Cătălin Drulă, afirmă că ceea ce a făcut șeful Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă de la PSD, prin oprirea fondurilor PMP este „un abuz de tip belarus” și subliniază că nici măcar Liviu Dragnea nu a îndrăznit să facă asta.

„Ce a făcut șeful Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă de la PSD, prin oprirea fondurilor PMP este un abuz de tip belarus. Dle. Ciolacu, degeaba te plimbi în Germania și te dai socialist european, dacă acasă sufoci democrația pentru că nu îți convine că se consolidează Opoziția”, afirmă liderul USR, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Cătălin Drulă subliniază că „nici măcar Dragnea n-a îndrăznit să taie banii USR-ului în anii 2017-2019 când, din cauza unor acțiuni de șicanare, am avut o întârziere de 1 an și jumătate prin instanțe la înregistrarea noului președinte în Registrul Partidelor. Din simplul motiv, că acele fonduri sunt prin lege ale organizației, nu ale unui președinte sau altuia”.

„De săptămâni bune s-a declanșat o panică a sistemului lui Iohannis și Ciolacu de putere pentru că se conturează o alternativă de dreapta solidă pentru 2024 și se strică planul cu sperietoarea Georgică.
Partea bună: le e frică”, mai afirmă Cătălin Drulă.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a suspendat subvențiile de la bugetul de stat pentru Partidul Mișcarea Populară (PMP) printr-o notificare trimisă de șeful instituției, Toni Greblă (ex-PSD), au declarat pentru G4Media surse oficiale. Suspendarea fondurilor, notificată la finalul lunii iunie, a venit la două săptămâni după ce PMP a început discuțiile cu USR pentru unei alternative de dreapta la coaliția PSD-PNL. Detalii aici.Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri