20 C
București
joi, 1 iunie 2023

Drumuri închise de viscol în Buzău și Vrancea / Pe DN 2, circulația a fost blocată o oră din cauza unui tir care a derapat la Mihăilești

Publicat pe


Vremea rea a dus la închiderea traficul pe mai multe două drumuri naționale, județene și comunale din județele Buzău și Vrancea. Circulaţia rutieră este închisă, vineri seară, din cauza viscolului pe DN 22 între localităţile Râmnicu Sărat şi Băile, judeţul Buzău, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, DJ 102F este blocat pe ambele sensuri între localităţile Berca şi Chiliile şi se acţionează cu utilaje de la firma contractată pentru acea zonă, iar DC10 Costeşti-Ziduri este înzăpezit şi acţionează CLSU Ziduri, precizează IPJ Buzău.

Tot din cauza zăpezii viscolite, ca măsură preventivă, începând cu ora 17.00, a fost închisă circulația pe DN 23B, pe tronsonul kilometric 6 – 15, între localitățile Măicănești și Ciorăști, județul Vrancea.

Între timp, traficul a fost reluat, dirijat, pe DN 2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Buzău, după tractarea autotrenului derapat care blocase deplasarea în ambele sensuri. Circulația a fost complet blocată în zonă pentru circa o  oră.

De asemenea, din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliţia Rutieră au decis, începând cu ora 16:00, restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 2C (km 0+000 – km 48+000) între localitatăţile Costeşti – Smeeni – Padina.

Din acelaşi motiv, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis, începând cu ora 15:30, restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN22 (km 2+800 – km 30+000), între localitatea Valea Râmnicului şi Brăila.

Judeţul Buzău se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până duminică dimineaţă.

 Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri